Äänitteitäni, laulukirjojani ja kirjojani voi ostaa konserttien yhteydessä sekä 
Päivä Osakeyhtiön nettikaupasta www.paiva.fi että 
Suomen Lähetysseurasta basaari.mission.fi  


38 tarinaa ihmiseksi kasvamisesta

"SE ON TERVASTA!"
Kesäyö, Kesijärvi. Pienen pojan herkkään mieleen piirtyvät maisemat ja tarinat. Aamuauringon kirkkaus ja usvainen yö kuljettavat pojan kohti aikuisuutta. Elämän laineet pärskyvät, ja sukupolvien sidokset murtuvat. Askeleet vievät Suomen suvesta maan ääriin saakka. Pian poika huomaa olevansa jo itse pappa, joka kantaa pientä sylissään.Habari, Namaste ¡Hola!

TARINASAFARI CD

Tarinasafarissani kuljetan kuulijani ympäri koko maailman. Matkustamme lauluin Tansaniaan, Nepaliin ja Venezuelaan. Menossa mukana Valonlähde - lapsikuoro Rovaniemeltä ja Pekka Nymanin raikkaat soitinsovitukset.
Mistä ilo syntyy, mikä riemun aikaan saa?
Lahjaako se on, vai voiko siihen vaikuttaa?


Purppuraa, taivaan ranta punertaa...

PURPPURAA CD 12 laulua
Purppuraa vie kuulijansa Kilpisjärven kivikoille, tunturipuron solinaan ja Santiagon poluille. Kiitoslauluja, läsnäoloa ja kohtaamista. Markku Perttilän upeat, raikkaat sovitukset.
Päivä Osakeyhtiö

Niin haurasta, niin väkevää!

KAIKESSA HÄN TULEE VASTAAN 
Lahjakirja koostuu raamatunteksteistä sekä lauluteksteistä, ajatelmista, aforistisista pohdinnoista, rukouksista sekä ottamistani valokuvista. Kirja on lämminhenkinen tuliainen joka kotiin ja upea lahja vaikkapa seurakunnalta jäsenilleen merkkipäivien yhteydessä. 
Päivä OsakeyhtiöJa matka jatkuu...

TIE, MIES JA TÄHTITAIVAS
Eräänä elokuisena aamuna toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja lähdin yksin pyhiinvaellusmatkalle Santiago de Compostelaan. Taival alkoi Pyreneiden vuoristossa sijaitsevasta ranskalaisesta Saint-Jean-Pied-de-Portin kylästä, kulki sieltä Espanjan puolelle Roncesvallesin kylään ja päättyi Pohjois-Espanjan viiden maakunnan halki Santiago de Compostelaan.
Matkasta tuli elämys, joka synnytti kiehtovia päiväkirjamerkintöjä mietteistäni ja havainnoistani sekä upeita, puhuttelevia valokuvia. Vieköön kirjani sinutkin matkalle etsimään, ihmettelemään, löytämään. Buen camino! 
Päivä Osakeyhtiö


Puhu mulle hellästi, usein myöskin halaa...

IPANAKERÄ
Ipanakerä pyörii lapsen arjen askelissa ja juhlassa. Sirpa Sironen-Hännisen runoissa on elämän koko kirjo: ystävyys, ilo, uskaltaminen ja oppiminen mutta myös jännitys ja pelko. Ennen kaikkea nautitaan kaikin aistein luonnon ihmeellisestä aarreaitasta! Valloittavat runot ovat syntyneet Sirpan havainnoista työssään lastenhoitajana.
Olen vuosien mittaan säveltänyt useita Sirpan runoja. Kolmekymmentä niistä on valittu tähän kirjaan. Ne löytyvät nuotinnettuina runojen lomasta sekä laulettuina opetusäänitteellä, joka on kirjan lopussa. 
Päivä Osakeyhtiö


Vielä tilaa on! Vielä tilaa on! Tartu käteen,...

LIIAN SUURET HAMPAAT TUPLA-CD 49 laulua
Kokoelma sisältää kaikki laulut kolmelta ensimmäiseltä äänitteltäni: "Hyvä ystävä, "Liian suuret hampaat" ja "Ilonhiutaleita". Laulut riemastuttivat ja ihastuttivat kolmekymmentä vuotta sitten. Ne avasivat tietä uudelle lasten hengelliselle musiikille, ja ne soivat yhä lastentapahtumissa, päiväkerhoissa, kouluissa, päiväkodeissa ja seurakunnssa. 
Päivä Osakeyhtiö


Lailla enkelin viestiä viedä saan,...

LAILLA ENKELIN TUPLA-CD 40 laulua
Enkelilaulut kuljettivat minut aikoinaan Venezuelaan ja Kolumbiaan katulapsi- ja lukutaitotyötä ihmettelemään. Syntyi Suomen Pipliaseuralle Ihmeellinen palapeli-äänite. Kapernaumin kaverit liittyivät joukkoon muutaman vuoden jälkeen.
Nyt nämä kaikki laulut ovat jälleen kuultavina. Lapset ympäri maailmaa ovat opettaneet minulle hyvin paljon: katso silmiin, ole lähellä, anna hymyn tehdä siltaa. 
Päivä Osakeyhtiö


Kymmenen pientä varvasta kuin perunanpoikasia...

SYÖTÄVÄN SULOINEN CD 18 laulua
Syötävän suloinen on täynnä iloisia, innostavia, herkkiä, koskettavia lauluja. Se on omistettu meille, jotka kaipaamme syliä. Markku Perttilän upeat sovitukset. Näistä lauluista tulee hyvä mieli! 
Päivä OsakeyhtiöTää tie kuuluu kaikille, tää tie kuuluu aaseille...

GIBU, GIBU! CD 12 laulua + tarinoita
Gibu gibu vie kuulijansa Itä-Afrikkaan, Etiopiaan, paimenpoika Jaredin ja hänen kuuron ystävänsä, Dawitin, matkaan. Huimassa seikkailussa mukana kulkee vanha viisas vuohi, Fiiel. Tutustumme Addis Abebaan, Hosainaan ja Dessieen. Lähde mukaan riemukkaaseen ystävyysmatkaan, lähetyskentille! 
Suomen Lähetysseura/Rainmaker

Mä olen aasi-Nonni, on mulla hyvä onni...

ZOOPPERA CD 16 laulua + tarinoita
Mitä tapahtuikaan arkissa! Hop, aasi, top, aasi, takaasii! Nonni-aasin kanssa kuljemme meriseikkailuun Nooan opastuksella. Tuuli nousee ja myrsky yltyy. Miten me selviämme? Suuresta sovinnosta ja lupauksen sateenkaaresta kertova tarinamme vie Raamatun alkulehdille. 
Suomen Lähetysseura/Rainmaker