Sinä saat olla sinä, minä saan olla minä.

Sinun kanssasi huomiseen-konsertissa

matkaamme lauluin ja tarinoin parisuhteen riemuun ja rosoisuuteen. Nuoren parin kysymyksistä ruuhkavuosien kautta kuljemme etsien sitä, mikä on totta ja kestävää. Avaudumme haavoittuvuudeen äärelle ja löydämme vastavuoroisuuden, armahtavaisuuden ja polun uuteen läheisyyteen.

Ilo sulle ja mulle!

TARINASAFARI
4 Roll-up kuvaa, pyörivä maapallo, maskotit ym.
Toivon tarinoissa ja uusissa, tarttuvissa lauluissa sykkii lähetystyön arki ja unelmat.
Esitys sopii erinomaisesti alle kouluikäisille, alakouluikäisille sekä aikuisille.

Purppuraa, taivaanranta punertaa...

Aikuiskonsertissani

kuljemme kohti läsnäoloa hiljaisuuden kohtaamisen ja ympäröivän maailman ihmettelyn kautta. Matkaamme kaipauksesta uuteen luottamukseen. Kuljemme lauluin ja tarinoin sisäistä ja ulkoista pyhiinvaellustamme. Pohdimme, mitä on kasvaa itsensä mittaiseksi ja saada se riittämään. Hämmästelemme haavoittuneiden hiljaista, syvää kohtaamista. Saatamme vaeltaa myös tunturipuron solinaan tai Santiagon poluille, uutta yhteyttä, uutta elämänrohkeutta kohti.


Aikuiskonsertti kvartetin kera!

Timo Sollo, lyömäsoittimet, Terho Asikainen, viulu, mandoliini, Jukka Salminen, kitara, koskettimet, laulu, Pekka Riikonen, basso.

Juurevaa ja herkkää elämänkaarimusiikkia.

Hei, hei, tule laulamaan!

Pienten lasten konsertissa, päiväkodeissa, seurakunnissa, lastentapahtumissa laulatan ja leikitän tutuissa lauluhaalareissani. Opimme tukiviittomia, kuljemme enkelin siipien suojassa tai ystävämatkalla ympäri maailman. Laulettavaa ja leikittävää löytyy Leipuri Pullasta taivaan Isän suuren sylin ihmettelyyn. Konsertti on muokattavissa tilaajan tarpeiden mukaan.

Maapallo pyörähtää, yötä päivää...

Koulukonsertissa alakouluikäisille ja Kymppisynttäreillä vien kuulijani usein maailmanympärimatkalle. Ihmettelemme kaveruutta, erilaisuutta, maailman ihmeellisyyksiä. Laulu raikaa ja rytmiä riittää. "Maapallo pyörähtää yötä päivää!" Konsertti on muokattavissa tilaajan mukaan.

Lasken matkaan leijan kauneimman, se saa lentää...

Perhekonsertissa yhdistän lastenlaulut ja tarinat sekä lapsille että aikuisille sopivaksi kokonaisuudeksi.Yhdessä hämmästelemme perheen arkea, vanhemmuutta ja elämän matkaa. Iloitsemme yhteydestä, laulamme ja leikimme. Konsertti on muokattavissa tilaajan mukaan.  


Hop, aasi, top, aasi, takaasii!

ZOOPPERA on koko perheen musiikkikertomus Nooasta ja suuresta merimatkasta. Kanssani tarinaa kuljettaa Nooan aasi Nonni, joka pitää porkkanoista ja löytää ystävänsäkin. Iiihanaa!  ZOOPPERA on toteutettu yhteistyönä Suomen Lähetysseuran kanssa. Lisätietoa ja mainoskuva tästä.