SINUN KANSSASI HUOMISEEN -

lauluja ja tarinoita parisuhteesta


Lauluin ja tarinoin kuljemme nuoren parin kysymyksistä ruuhkavuosien kautta etsien sitä, mikä on totta ja kestävää. Avaudumme haavoittuvuudeen äärelle, hämmästelemme ihmisyyttä ja löydämme vastavuoroisuuden, armahtavaisuuden ja polun uuteen läheisyyteen.

Ilo sulle ja mulle!

TARINASAFARI
4 Roll-up kuvaa, pyörivä maapallo, maskotit ym.
Toivon tarinoissa ja uusissa, tarttuvissa lauluissa sykkii lähetystyön arki ja unelmat.
Esitys sopii erinomaisesti alle kouluikäisille, alakouluikäisille sekä aikuisille.

Purppuraa, taivaanranta punertaa...

ELÄMÄNKAARIKONSERTTI AIKUISILLE, m

iesten päiville, naisten päiville, seurakuntien työntekijäpäiville, vapaaehtoisten kiitosjuhlaan, tapahtumiin...


Kuljemme lauluin ja tarinoin sisäistä ja ulkoista pyhiinvaellustamme. Pohdimme, mitä on kasvaa itsensä mittaiseksi ja saada se riittämään. Hämmästelemme haavoittuneiden hiljaista, syvää kohtaamista. Saatamme vaeltaa myös tunturipuron solinaan tai Santiagon poluille, uutta yhteyttä, uutta elämänrohkeutta kohti.


AIKUISKONSERTTI kvartetin kera!

Timo Sollo, lyömäsoittimet, Terho Asikainen, viulu, mandoliini, Jukka Salminen, kitara, koskettimet, laulu, Pekka Riikonen, basso.

Juurevaa ja herkkää musiikkia aikuisille.

Hei, hei, tule laulamaan!

Pienten lasten konsertissa, päiväkodeissa, seurakunnissa, lastentapahtumissa laulatan ja leikitän tutuissa lauluhaalareissani. Opimme tukiviittomia, kuljemme enkelin siipien suojassa tai ystävämatkalla ympäri maailman.

Maapallo pyörähtää, yötä päivää...

Koulukonsertissa alakouluikäisille ja Kymppisynttäreillä vien kuulijani usein maailmanympärimatkalle. Ihmettelemme kaveruutta, erilaisuutta, maailman ihmeellisyyksiä. Laulu raikaa, herkkyyttä ja rytmiä riittää.

Lasken matkaan leijan kauneimman, se saa lentää...

Perhekonsertissa yhdistän lastenlaulut ja tarinat sekä lapsille että aikuisille sopivaksi kokonaisuudeksi.Yhdessä hämmästelemme perheen arkea, vanhemmuutta ja elämän matkaa. Iloitsemme yhteydestä, laulamme ja leikimme.